Ungdomssamlinger og Stevner osv

Her er litt informasjon om Ungdomssamlinger, Stevner, Kvalifisering, Stevnestøtte osv.
Publisert: torsdag 22. juli 2021

Til alle klubber,

 

Først og fremst god sommer til alle sammen. Se nedenfor litt praktisk informasjon til alle sammen.

 

Ungdomssamlinger

Ungdomsløftet er i full gang og nå har din klubb mulighet til å få besøk av vårt team for å bli inspirert og for å mobilisere ny sesong. Ønsker din klubb en gratis Ungdomssamling? Ta kontakt med Nina Røberg: ninaroeberg@hotmail.com eller på telefon; 907 61 363. Les ellers alt om Ungdomsløftet her https://kickboxing.no/Barn-og-ungdom/Ungdomsl%C3%B8ftet

 

 

Stevner fremover

Norge åpnes opp igjen og det betyr at vi kan begynne å se fremover med litt forutsigbarhet. Se nedenfor litt praktisk informasjon om nasjonale aktiviteter.

 

Scandinavian Open – 28 august

Stevnet går av stabelen i Bjølsenhallen 28 august.

 

Norges cup i Sarpsborg – 5 november

Combat Challenge i Sarpsborg vil fungere som et ordinært NC og vil være i Sarpsborghallen 5 november.

 

NM i Oslo – 26-27 november

NM i år vil være i Bjølsenhallen 26-27 ( 28 ) november. ( Se svar på kvalifisering til NM under. )

 

 

Kvalifisering til NM

Det er vedtatt, pga omstendighetene, å ikke ha kvalifisering til NM. Dvs at det er fri påmelding. Uten at vi vet konsekvensene av denne avgjørelsen, må klubb / utøvere ta høyde for et fullt 3-dagers NM i år. Mao. innveiing fredag morgen / formiddag, og de siste finalene på søndag).

 

 

Midlertidig vedtak om Stevnestøtte

Det er vedtatt følgende ordning for resten av 2021.

 

Lokale stevner – øke til maks 5.000,-. Et lokalt stevne er et stevne for og med kun klubber i egen kommune (Mao. Ikke et rent klubbstevne, men kamper med flere klubber involvert. )

Regionale stevner – øke til maks 10.000,-. Et regionalt stevne involverer flere klubber utenfor kommune og gjerne fra andre fylker.

 

Forutsetning for begge ordningene er at arrangørklubb håndterer alt det praktiske og støtten går generelt til utgifter. Det må i etterkant sendes en oversikt til NKBF administrasjon skaderapportskjema. NKBF ønsker en kortfattet mail om kampene, antall osv. Kvalifiserte dommere er et krav. Regler rundt helse og sikkerhet er som alltid viktigst.

 

 

Lisensordning

Pga situasjonen også i 2021, så fortsetter vi i hele 2021 med å ha kamplisens/forsikringslisens på kr. 250,-. Registrering av lisens gjøres som vanlig i vår portal.