Hotell og overnatting

Nordic Choice Hotels er vår hovedsamarbeidspartner av hotelltjenester. Norges Kickboxing Forbund har inngått en avtale med Nordic Choice Hotels og er gjeldene til 2018 med opsjon på ytterligere to år.

Nordic Choice Hotels består av Comfort Hotels, Clarion Collection Hotels, Quality Hotels, Quality Spa & Resort og Clarion Hotels.

Dette er en avtale som gagner både forbundet og klubbene.

Forbundet får:

Forbundets administrasjon får et visst antall barterrom i året ved ledig kapasitet hos hotellene, samt prosenter i forhold til dagpakker og møterom.

I tillegg får forbundet 2 % kickback på all netto logi i forbundet i avtaleperioden.

Klubbene får:

Norges Kickboxing Forbund og forbundets klubber får sportspriser samt en rabatt på hotellenes ordinære prisnivåer for individuelle reisende.

Gjeldene rabatt for individuelle reisende er 15 % for Comfort Hotels og Clarion Collection og 20 % på Quality og Clarion Hotels.

Norges Kickboxing Forbund oppfordrer derfor alle klubber og medlemmer om å booke inn på et av Nordic Choice Hotels hvis det finnes et slikt hotell i nærheten i forbindelse med stevner, arrangementer eller ferier.

Det bookes rom via www.choice.no med rabattkode 65486. Hvis det bookes direkte på hotellene, er det viktig at det oppgis at man er fra Norges Kickboxing Forbund slik at klubbene får angitt rabatt og at antall døgn blir registrert på NKBF.

Hold deg oppdatert

Få siste nytt om fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.