Mange driver med Kickboxing men ikke alle er en del av forbundet

Viktighet med å være en del av en Kickboxingklubb
Publisert: mandag 11. september 2023

Kickboxing er populært og derfor vil mange utnytte dette. Dog er det viktig for klubbene å møte konkurransen fra kommersielle sentere lokalt og det kan føles urimelig å ta opp konkurransen når NKBF klubbene driver på frivillig basis. La oss hjelpe til med å ta opp konkurransen og la oss sammen og med stolthet synliggjøre kvalitetssikringen det er å trene i en Kickboxingklubb.

 

NKBF viser her et eksempel på en promo som dere kan bruke for å møte denne konkurransen lokalt. Dere kan bruk denne i sosiale medier, trykke den opp som plakater, lage roll-ups osv. Bruk den og evt utvikle eget materiale som fremhever din klubb lokalt. Nedenfor er både en JPG og en PDF versjon dere kan bruke.

 

NB!

Vi vet at det er eksempler på sentere som leverer kickboxing produkter og som kan gi et etterlatt inntrykk at de er medlem av NKBF miljøet, hvilket ikke er riktig. Vi vet at medlemmer av flere kommersielle sentere tror de er medlem av NKBF og vi vet at noen kommersielle sentere til og med har materiell med NKBF og til og med WAKO logo i sine sentere.

 

NB!

Da flere Kickboxingklubber trener i et senter, så er det viktig å presisere at det kun er en KLUBB som kan bruke dette materiellet, ikke et kommersielt senter. Det er en klubb som har medlemsskap NKBF og ikke et senter. Enhver person som ønsker å trene kickboxing i en klubb skal kunne være medlem av en klubb direkte uten å være påtvunget et medlemsskap i et senter. UTover det det henvises det til våre regler rundt Senter vs Klubb - https://kickboxing.no/om-kickboxing/lov-og-mandater/

 

Norges Kickboxing Forbund