Åpen talentsamling i Stjørdal

TALENTSAMLING: NKBF inviterer til åpen talentsamling i Stjørdal 18. oktober for alle utøvere fra 13-19 år med trenere og foresatte.
Publisert: lørdag 11. oktober 2014

Oppmøtested: Lokaler til Stjørdal Kickboxingklubb

Instruktører: Ina Grindheim/Ida Abrahamsen i pointfighting. Christian Kvatningen i fullkontakt

Påmelding sendes til i.grindheim@gmail.com med navn og alder.

Program:
1030                     Oppmøte/registrering/felles info
1130-1330           Kickboksing

1330-1430           Felles gratis lunsj

1430-1500           Felles kort teori

1500-1700           Kickboksing

1700-1800           Individuelle samtaler (for dem som ønsker det)

Hva er talentsamlinger?

NKBF har startet et prosjekt for å hjelpe unge utøvere som vil satse på høyt nivå. Noen av våre beste trenere vil sammen jobbe mot et langsiktig mål om å få frem unge norske kickboksingtalenter. Med et talent menes her en utøver som har de fysiske og mentale ferdighetene til å nå langt i kickboksing, samt viljen til å trene hardt og målrettet. Se mer på http://kickboxing.no/Utdanning/Talentutvikling

Er du utøver mellom 13 og 19 år som vil satse? Da kan du delta på forbundets åpne talentsamlinger! Alle foreldre, trenere og ledere er også hjertelig velkomne! Utøvere som deltar har mulighet til å bli invitert til egen samling på Toppidrettssenteret i Oslo. Det vil jevnlig holdes åpne og lukkede samlinger.

Utvikling skjer først og fremst i klubbene der den daglige treningen gjennomføres. Dette tilbudet er gyllen sjanse for deg og din trener til å ta treningen til nye høyder. På samlingene blir det masse trening, samtaler, inspirasjon og ikke minst møter du andre som deg selv!
 
Vel møtt til inspirerende samling med topp trenere og likesinnede utøvere fra flere klubber!!

Ta gjerne kontakt for nærmere info og ved spørsmål.