Meny - Kickboxing.no

Talentsamlinger i NKBF

NKBF har startet et prosjekt for å hjelpe unge utøvere som vil satse på høyt nivå. Noen av de beste trenerne vil sammen jobbe med et langsiktig mål om å få frem unge norske kickboksingtalenter.

Besøk vår Facebook-gruppe

Med et talent menes her en utøver som har de fysiske og mentale ferdighetene til å nå langt i kickboksing, samt viljen til å trene hardt og målrettet.

Er du utøver mellom 13 og 19 år som vil satse? Da kan du delta på forbundets åpne talentsamlinger! Alle foreldre, trenere og ledere er også hjertelig velkomne! Det blir masse trening, samtaler, inspirasjon og ikke minst møtes likesinnede på tvers av klubbene! Utøvere som deltar har mulighet til å bli invitert til egen samling på Toppidrettssenteret i Oslo. Det vil jevnlig holdes åpne og lukkede samlinger. Utvikling skjer først og fremst i klubbene der den daglige treningen gjennomføres. Talentsamlingene er et supplement til dette.

I ung alder utvikler man seg raskt på kort tid hvis man legger ned god innsats i treningen. Det finnes mange eksempler fra kickboksing og andre idretter på virkelige talenter som har blomstret sent og blitt veldig gode. Så det er bare å stå på! Klarer du å trene smart nok over tid vil du selv skaffe deg mange muligheter.

Ønsker du mer info? Ta gjerne kontakt: utdanning@kickboxing.no