Åpen talentsamling i Oslo 26. oktober

TALENTSAMLING: NKBF inviterer til åpen talentsamling i Oslo 26. oktober for alle utøvere mellom 13 og 19 år med trenere og foresatte.
Publisert: søndag 12. oktober 2014

Sted: Moldegata 7, Bjølsen
Instruktører: Mette Solli, Andreas Lødrup (full), Erik Brødreskift og Tirill N. Næss (point)

Påmelding med navn, klubb og alder: 

Fullkontakt: mette@mettesolli.com

Pointfighting: i.grindheim@gmail.com.

Program:

  • 1030                     Oppmøte/registrering/felles info 
  • 1130-1330           Kickboksing
  • 1330-1430           Felles gratis lunsj
  • 1430-1500           Felles kort teori
  • 1500-1700           Kickboksing
  • 1700-1800           Individuelle samtaler (for dem som ønsker det) 

Hva er talentsamlinger?

NKBF har startet et prosjekt for å hjelpe unge utøvere som vil satse på høyt nivå. Noen av våre beste trenere vil sammen jobbe mot et langsiktig mål om å få frem unge norske kickboksingtalenter. Med et talent menes her en utøver som har de fysiske og mentale ferdighetene til å nå langt i kickboksing, samt viljen til å trene hardt og målrettet. Se mer på http://kickboxing.no/Utdanning/Talentutvikling 

Er du utøver mellom 13 og 19 år som vil satse? Da kan du delta på forbundets åpne talentsamlinger! Alle foreldre, trenere og ledere er også hjertelig velkomne! Utøvere som deltar har mulighet til å bli invitert til egen samling på Toppidrettssenteret i Oslo. Det vil jevnlig holdes åpne og lukkede samlinger.

Utvikling skjer først og fremst i klubbene der den daglige treningen gjennomføres. Dette tilbudet er gyllen sjanse for deg og din trener til å ta treningen til nye høyder. På samlingene blir det masse trening, samtaler, inspirasjon og ikke minst møter du andre som deg selv!

Vel møtt til inspirerende samling med topp trenere og likesinnede utøvere fra flere klubber!