Yoimo - Livestreaming

NKBF og YOIMO inngår et samarbeid vedrørende livestreaming av stevner og analyseverktøy for trenere og utøvere.<br /><br />
Publisert: tirsdag 27. november 2018

 

YOIMO - Fokus på idrettsglede er et norsk innovativt selskap på som sitter i Forskningsparken i Oslo. De leverer en plattform for analyse av trening o.l. og livestreaming av stevner med inntektsmuligheter for klubben. YOIMO ser frem til samarbeidet med forbundet og klubbene. YOIMO vil bidra til å forenkle og forbedre trenerhverdagen, samt styrke og utvikle læringsklimaet I idretten. NIF anbefaler også YOIMO som idrettens partner.

 

Hva betyr samarbeidet for kickboxingklubbene?

YOIMO er leverandør av en plattform for NKBFs klubber i Norge. Enheten bidrar til en todelt løsning for forbundet og deres klubber:

  • For det første muliggjør den livestreaming av kamper, stevner o.l. som kan være inntektsgenerende for klubbene.
  • For det andre kan klubbene foreta analyse av treninger, kamper o.l. i et lukket system for å bidra til økt kompetanse og bedre prestasjoner samt spre idrettsglede.

YOIMO gir 10 gratis installasjoner av plattformen til hhv 10 klubber som først melder sin interesse.   
 

 

Les mer her: 

YOIMO har utviklet en sømløs kringkastingsplattform som endrer hvordan ungdom i breddeidretten kan engasjere sitt publikum. YOIMOs system gjør det enkelt for hvilket som helst lag eller klubb å livestreame deres kamper til deres fans, og i tillegg generere inntekt. I dag kan våre brukere ta opp, laste opp, lagre, dele, livestreame og analysere deres kamper. Dette gjør de enkelt via en ubemannet videoopptaksenhet som gir dem et unikt fugleperspektiv fra hele kampen.

 

Med YOIMO kan du streame klubbens kamper

  • Gjennom YOIMO kan klubber og lag livestreame deres kamper, samt invitere venner, familie og andre til å se på deres kamper gjennom å betale en engangssum (Pay-Per-View) eller sesongkort (Pay-Per-Season).
  • YOIMOs app lar trenere og lag planlegge livestreams, bestemme pris og lage en URL for å invitere fans til å se på. 

Appen kontrollerer livestreamplattformen, og lar treneren skru på systemet og sette opp en livestream. 

 

YOIMO-appen er også for seeren. Fans vil motta notifications om fremtidige kamper og de har mulighet til å følge lag og se livestreams og opptak av kamper fra deres egne favorittlag. 

 

Kontakt YOIMO direkte support@yoimo.no eller ring Sverre Aarsand +47 41 90 00 51