World Cup i Ungarn

Resultater fra World Cup i Ungarn i helgen. Gode norske resultater. Gratulerer for Gull til Kristin Vollstad.
Publisert: mandag 19. juni 2023
Det norske kickboxing landslaget deltok fra 16.-18.6 i Hungarian Kickboxing World Cup.
Arrangementet er stort og med hele 3700 påmeldinger fra 37 land.  
Fullkontakt:
Gull til Kristin Vollstad -56 kg. Semifinale mot Tyskland. Tyskeren var bra, men Kristin benyttet kampen til å få inn teknikkene sine og vant klart. Finalen ble tett mot en sterk polsk motstander. Kristin viste ro og klasse gjennom alle rundene og sikret seieren
Sølv til Henry Macpherson -60 kg. Semifinale mot sterk polsk motstander, men Henry
var stort sett borte da polakken slo og sparket. Henry plukket poeng i alle rundene og vant klart. I finalen møtte  han en hard ire. Henry startet veldig bra og ledet etter første runde. Dessverre klarte iren å komme seg tett nok på Henry utover i kampen og fikk inn nok treff i de siste rundene til å  til å vinne kampen på poeng.
Bronse til Kian Golpira -71. Møtte polsk motstander i kvartfinalen. Kian hadde flere og mer kontante treff en polakken i alle rundene, men pådro seg dessverre en stekk i foten etter et spark. Semifinalen ble en jevn kamp mot en sterk kroat. Kian var få poeng bak, men stekket gjorde han mindre dynamisk i bevegelsene og bare en fot å sparke med. Kian landet også et slag som sendte kroaten i bakken uten at det ble registrert som annet enn at kroaten gled. 
Bronse til Raymond Gaassand -75. I Kvartfinalen møtte Raymond en ire. Raymond går en meget fin teknisk kamp og lander flere treff enn iren i hver runde og tar en klar seier. I semifinalen møtte Raymond en sterk kasakhstansk motstander som hadde lengre rekkevidde og god timing.  Raymond var hele tiden inne i kampen, men lå et par treffere etter. 
Point fighting.
Bronse til Tiril Bjørnstad -65. Tiril hadde vant flere innledende kamper, men det ble et poeng tap i semifinalen.
Landslaget reiste hjem med 5 medaljer og viste igjen at de hevder seg mot den beste internasjonale konkurransen.
Ellers så var det gode resultater fra flere klubber som deltok som Øverbygd, Fana, Tromsø, Fighter og  Champions. Våre to dommere, Tom Rune Berthelsen og Dennis Victor Beuster gjorde også en solid innsats.

 

#combatstore #topten #CraftTeamwearNOR #CraftSportwear