Viktig informasjon fra landslagene

Viktig informasjon angående kvalifisering til Junior EM i Skopje, Makedonia i september og VM i Budapest i november.<br />Informasjonen gjelder utøvere utenfor landslaget. <br />I tillegg vil Scandinavian Open utgå som approbert stevne.
Publisert: onsdag 21. juni 2017

Junior EM og Senior VM

Til alle klubber med utøvere utenfor landslaget som har ambisjoner om å kvalifisere seg til Junior EM 2-10 september ( Makedonia, Skopje) og senior VM  4-12 november ( Budapest, Ungarn)

Landslagsledelsen ønsker innen søndag 25 juni å få en rapport av klubbtrenerne om den enkelte utøvers sesong, oppsummerer gjennomførte stevner, samlinger,trening i klubb og eventuelle skader som har forhindret utøverne å delta på stevner eller samlinger. Video av kamper er også ønskelig.

Landslagsledelsen ønsker også å ha en detaljert plan med delmål og hovedmål frem mot mesterskapene. Der landslagssamlinger, treningsleir og eventuelle stevner de skal delta på frem mot mesterskapet skal være med.

Spørsmål rette mot dette sendes til Felipe Valdes, sportskoordinator@kickboxing.no

 

Scandinavian Open 13 - 14 oktober

Det er blitt endringer tidspunkt og arrangør av WAKO VM der VM i Brasil er blitt slått sammen med VM i Ungarn og tidspunktet er flyttet til  4 - 12 november. Landslagsledelsen vil på bakgrunn av dette ta ut utøverne som skal representere landslaget ved et tidligere tidspunkt. Scandinavian Open vil dermed ikke være et approbert stevne for landslagsuttak til VM i Budapest.

Scandinavian Open vil fortsatt gjelde som kvalifisering til NM 2018. 

Spørsmål rette mot dette sendes til Felipe Valdes, sportskoordinator@kickboxing.no

 

Sportslig hilsen 

Felipe Valdes 

Sportskoordinator Norges kickboxing forbund