Verdens beste kickboksing bok

Vår nye barnebok deles ut gratis til alle medlemmer under 12 år. Vi deler disse ut klubbvis allerede på Hamar.
Publisert: onsdag 29. januar 2020

Barnebok til unge medlemmer

 

Norges Kickboxingforbund har fått utarbeidet aktivitetsboken “Verdens beste kickboksing bok”.

 

Boken er et resultat av gaven fra Sparebankstiftelsen DNB og NKBF sin egeninnsats. Det er Mette Solli, Per A Ringsby og Stein M. Eriksen som har laget boken.

 

Ønsket var å ha et helhetlig konsept som ivaretar NKBF sine verdier og samfunnsnyttige temaer som miljø og helse, samt stimulere til kreativitet og aktivitet. Boken er rettet mot barn i alderen 6-9 år, men kan fint være til glede for eldre og yngre barn.

 

NKBF er stolt over å kunne gi ut aktivitetsboken gratis til alle registrerte medlemmer under 12 år. Utgangspunktet for utdeling vil være tallene fra idrettsregistreringen 2018 og det deles ut klubbvis. Allerede under norgescupen på Hamar vil dette gjennomføres for de påmeldte klubbene. For øker utover det koster den kr. 50,-.

 

Det er et helt unikt produkt innen kampsport i Norge og Norden, og viser at vi gir barnesatsingen i klubbene nok et verktøy. Vi har allerede utdannet 10 nasjonale barnetrenere fra hele landet og 10 nye er halvveis i sitt utdanningsløp. En konsekvens av alt dette og jobben som gjøres i klubbene ble en medlemsvekst på ca. 21% for aldersgruppen opp til 12 år i 2018. Fantastisk!

 

Mvh

Norges Kickboxing Forbund