Utlysning NM 2024

Utlysning av arrangør til NM 2024
Publisert: lørdag 10. juni 2023

Til alle klubber fra Dommerkomiteen angående utlysning av arrangør til NM-2024.

 

Det har meldt seg flere interessenter til å arrangere NM-2024. For at alle interesserte skal få mulighet til å søke ber vi om at klubben sender en  formell søknad via portalen innen 18. juni. At det har vært utydelig kommunikasjon rundt prosess med NM søknader beklager Dommerkomiteen.

 

Klubber som har jubileum i 2024 blir preferert og selvfølgelig blir det tatt en helhetsvurdering av et slikt arrangement. Som dere vet har NKBF hatt planer om å være en del av NM Veka som jo arrangeres som et samarbeid årlig av NIF og NRK og sammen med de aktuelle Særforbund. Nå ble jo disse planene stoppet av Covid og det har medført at vi har arrangert NM på slutten av året de siste årene. Vi har fått signaler på, om vi ikke skal være en del av NM Veka, at man ønsker tilbake til tidligere tidspunkt på året og derfor ønsker vi at NM igjen skal avvikles på våren og gjerne i uke 15 eller uke 16. Fremtidig engasjement i NM Veka orienteres om det blir aktuelt.

 

Vi har også et ønske om at vi fremover er såpass tidlig ute at vi annonserer tid og sted for «neste års NM» under NM.

 

NC; Vi ønsker også å meddele at vi så snart som mulig ønsker å klarlegge NC i 2023 og 2024. Bare minner om at siden NC fremover kun er et rent Tatamistevne så er det jo helt klar enklere for flere å arrangere.

 

Eventuelle spørsmål rundt dette kan sendes til dommerkomiteen@kickboxing.no.