Topp talentsamling på Toppidrettssenteret

UNGDOM: 52 ungdommer, trenere og foreldre fra 13 klubber deltok på en svært vellykket talentsamling på Toppidrettssenteret i Oslo i begynnelsen av februar.
Publisert: tirsdag 04. mars 2014

Det var en inspirerende og intensiv samling med topp trenere og mange sultne utøvere som ble holdt over to dager på toppidrettssenteret i Oslo.

NKBF stilte med Christian Kvatningen, Mette Solli, Ina Grindheim, Erik Brødreskift, Ida Abrahamsen, Eirin Dale, Monica Engeset  og Stein Eriksen. President Bjørnar Sæther og generalsekretær Beate Haugenes overvar også deler av samlingen. I tillegg var vi så heldige å ha med oss topptrener Bozzolani fra Italia, Antidoping Norge og selveste Pål A. Ullevålseter. Dyktige instruktører og stor innsats til utøverne gjorde sitt til at det var veldig god utvikling å spore hos mange på kort tid.

Samlingen inneholdt flere økter med kickboksing, basistrening, info fra Antidoping, spennende foredrag fra Pål A. Ullevålseter, treningsplanlegging og individuelle samtaler mellom utøvere og trenerne. Lørdag kveld var det fellesmiddag og sosial aktivitet. Avsluttende evaluering søndag viste at utøvere, foreldre og klubbtrenere synes tiltaket var særdeles bra!

En stor takk til Hangi Rugumayo Amundsen for alle bildene.