Supersamling i Tromsø

Suksess på Supersamling i Tromsø i helgen og med internasjonal snitt
Publisert: mandag 20. februar 2023

Over 80 utøvere har deltatt på seminaret i Tromsø med Tomaz Barada fra Slovenia, Morten Spissøy og Anette Sexe som instruktører. 

 

Barada som er flere ganger Verdensmester i både amatør og proff er kjent for sin intense trening og med ekstemt høyt tempo der utøverne fikk kjenne på at kondisjonen ikke var helt på topp. Barada hadde trening på fredagen.

 

På lørdag startet dagen med tidligere Verdensmester i pointfight, Morten Spissøy, som hadde en mer tekninsk tilnæring og loset utøverne gjennom pointfight teknikker og før Tomaz tok over etter to timer og kjørte sitt sedvanlige høye tempo med mye energi.

 

Dagen ble delt i to med lunsj der klubben serverte baguetter, juice, brus, kaffe og te, gratis. 

Etter lunsj ble det en økt med Morten og så en økt med Tomaz.

 

Parallelt med dette kjørte Anette Sexe to økter for de minste barna fra 6-11. Her hadde noen av foreldrene opprettet kiosk med vaffel og kaffesalg. Vaffelpressa gikk på høygir og mange fornøyde foreldre og barn. Det ble arrangert noen kamper for de minste som reiste hjem den kvelden. Det var ca 30 barn og unge tilstede

 

Søndag startet med trening med Tomaz i halvannen time før vi gikk over til kamper med dommere fra NKBF. Vil anslå et 30 talls kamper ble gjennomført i klubblokalet utover ettermiddagen. Halveis i kampene ble det gort tilgjengelig lunsjbord for alle. 

 

Gode tilbakemeldinger og utøvere fra Sveits, Asker, Stavanger, Arendal, Nordreisa, Tjeldsund, Øverbygd, Tromsø (også ITF TKD) deltok på samlingen. 

 

Takk til Tromsø for engasjementet til alle trenere og særskilt takk til Tomaz Barada, Morten Spissøy og Anette Sexe.