Strålende samling for ungdommer i Stavanger

21 utøvere mellom 13-19 år deltok på samling i Stavanger. Utøverne var fra Fana, Bergen, Haugaland, Aktiv, Kristiansand og Tjeldsund. Instruktør på samlinga var Felipe Valdes.
Publisert: tirsdag 09. mai 2017

Foruten trening snakket Valdes til utøverne om å sette seg realistiske mål. Treningsøktene inneholdt balansetrening, ulike kombinasjoner med fokus på avstand til motstander og blokk, sidestep, sveip.

Mye sosialt var det også plass til og Activ kickboxing klubb/kampsportsenteret hadde fyrt opp grillen. En flott samling i Stavanger, hvor det virket som utøverne satt pris på å møte kickboxere fra andre klubber.

tøverne fikk etter økten agendaen for helgen der de kunne få tatt med lærdommen videre hjem tik sine respektive klubber. De fikk også gode hjelpemidler for hvordan de lager deg SMARTE mål, hvordan sette igang prosessen,kostholds veiledning og et basis styrke program for unge utøvere med egen kroppsvekt.

Tilbakemelding for helgen vil bli sendt til klubbtrenerne deres der det vil bli sendt en generell tilbakemelding for alle og spesifikk for enkelte utøvere.

Vi anbefaler i fremtiden om at klubbtrenerne også stiller på disse samlingene slik at de kan hente inspirasjon, få nyttige tips og prate med trenerne direkte etter samlingen.