Stor samling i Nord

Super barne- og ungdomssamling i Nord.
Publisert: torsdag 22. desember 2022

I helgen ble det avholdt samling i nord. Fredag var det skolesamling på Skånland sentralskole der 30 elever fra 8. og 10. trinn fikk testet ut stigeøvelser, basic og oppgaver mot partner.

Fredag kveld deltok barn og juniorer fra Sørvik på treninger ved Sørvik skole. Her jobbet utøverne med hinderløype og avanserte beinteknikker.

 

Lørdag var det ungdomssamling i Tjeldsundhallen. Øverbygd kom kjørende den lange veien for å delta, det er helt supert. Ungdommen fikk testet øvelser med ball, oppvarming over gulv, øvelser mot partner med blokk, unnvikelse, bevegelse ut av linja og ulike måter å sveipe på. Ungdommen fikk også testet ut avanserte beinteknikker etter sidespark eller jabb og deretter følge opp med spinnkick.

 

Søndagen fikk alle fra 13 år og oppover utfordret seg selv gjennom blant annet ulike driller på sekk, der oppgaven var å følge den rytmen som ble satt. Videre var det oppgaver mot partner, der angrepet var kjent på forhånd.

 

Takk til Kian for tre gode dager med instruksjon, takk til deltakerne som var ivrige når det gjaldt å teste ut nye utfordringer.