Sol, sommer og kickboxing

SOMMERLEIR: Årets sommerleir i Stavern ble en flott avslutning på sesongen for 110 kickboxere fra hele Norge.
Publisert: mandag 16. juni 2014

Finværet var på plass hele helgen. Det samme var landslaget som holdt tre treningsøkter for alle besøkende lørdag og søndag. Det var tydelig at det var inspirerende å bli trent av Norges- og verdens beste kickboxere i både Pointfighting, Fullkontakt og Musical Forms denne helgen.

Se bilder fra sommerleiren her

I mellom øktene hadde primus motor, Per Andreas Ringsby, som vanlig lagt opp et interessant program med lærerike seminarer og sosiale aktiviteter. Gyrid Beck Solberg hadde inspirasjonsseminar, mens Eirik Gundersen hadde førstehjelpskurs. Antidoping stod også på programmet i tillegg til sosiale aktiviteter som fotballcup, kino og grillparty. Med andre ord - noe for enhver alder og sportslige nivå.

Som vanlig var det også graderinger og utdeling av æresgraderinger denne somerhelgen i Stavern. Nicolai Øyehol, Anette Sexe og Ida Abrahamsen bestod svart belte, mens årets æresgraderinger gikk vel fortjent til Stein Eriksen og Daimi Akin (6. dan), Thor-Arnt Næs (5. dan) og Lars-Erik Sandlie, Christian Kvatningen og Philippe Béal som alle mottok 3. dan.

Stein Eriksen og NKBFs ved Beate Irene Haugenes og Thomas Steenberg mottok også NKBFs høythengende Ærespris.

Helgen ble avsluttet med kalkunmiddag og utdeling av ekstra oppmerksomhet til våre VM-medaljører.