Siste samling før Irish Open

FULLKONTAKT: I helgen var fullkontakt-landslaget samlet i Bjølsenhallen i Oslo. Dette er siste samling før verdens største kickboxing-turnering, Irish Open.
Publisert: mandag 17. februar 2014

Landslagstrener Daimi Akin hadde invitert til åpen samling med landslaget. Det vil si at alle som satser hardt på fullkontakt, kan komme og trene med landslaget. Her kan både utøvere og respektive klubbtrenere tilegne seg mye bra kunnskap ved å trene sammen med et av verdens beste landslag.

- Det var hele 45 deltagere totalt denne gangen, og det er vi veldig fornøyd med. Øverbygd, Sentrum, Arendal, Bergen, Champions, Fana og Fighter benyttet seg av muligheten til å delta denne gang, forteller Akin.

- Fokus for denne helgen var teknikk, taktikk, oppgaver, oppgavesparring og sparring. Det var en veldig ivrig gjeng som var motiverende å jobbe med, sier en fornøyd landslagstrener.

I tillegg så deltok klubbtrenere fra Arendal, Champions, Bergen og Fighter.

Se flere bilder på NKBFs Facebook-side.

Irish Open

Om to uker braker det løs med første approberte stevne for landslaget. Irish Open, som hvert år går av stabelen i Dublin, er regnet som verdens største kickboxing-turnering. Det norske laget har gode tradisjoner herfra, så vi har mye å glede oss til i Irland.