Samlet 100 kickboksere i Øverbygd

Samlingen i Øverbygd er over og HVILKEN samling det ble.
Publisert: onsdag 26. mars 2014

At totalt 101 deltagere deltok på leiren/merke/point/lett stevne er helt utrolig for en sonesamling i nord - eller hvor som helst i landet – men det er nesten bemerkelsesverdig med så mange så langt nord. Gledelig at miljøet vokser i nord, majoriteten av utøvere kom fra de nordnorske klubbene.

Vi startet med en teknisk økt fredag kveld som ble vel to timer lang. Økten bar preg av bevegelsesmønster, finter & rykk=kombinasjoner. Dette ble kjørt uten utstyr og også repeterte vi oppgavene med utstyr.

Lørdag hadde vi 2 tekniske økter som fredag og en økt med skin touch og 2 runder med lett sparring før merke stevne.

Søndag morgen og klart for point og merkestevne i Gimlehallen. Ringen klar, NKBF dommerne klar og det ble et flott stevne.

Mye flott ungdom i point fighting som debuterte og viste seg fram i all sin stas :-) samt tøffe merkekamper i fullkontakt  i ringen av utøvere fra Øverbygd, Tromsø, Ramsund, Tjeldsund, Kristiansand, Fighter og Fana kickboxing klubb.

Det var mange ferske utøvere som hadde dette som et stort mål, en stor ting, Utrolig gøy å se på iveren, innsatsen og viljen til de yngste.

Disse samlingene er i regi NKBF og hvor klubbene kan bestille sin egen NKBF instruktør til å avholde samling ved å kontakte forbundskontoret for det administrative og økonomiske – SUPERT at post 3-midlene blir brukt riktig av NKBF.

Øverbygd er vel prakteksempelet på hvordan kontinuitet er en bra ting. Dette var fjerde gang jeg har vært instruktør på Øverbygds årlige samling på begynnelsen av året.

De første årene var deltager tallene rundt 50-60. I helgen rundet det 101 deltagere på leiren, vi må vel si oss veldig godt fornøyd med at deltagerantallet nesten har doblet seg på 4 år :-)

Tusen takk for en knall helg Paul & Flemming, Trine Lise, Kennet m/flere i Øverbygd. Det skal et bra apparat til får å ta imot så mange folk og kunne bistå der det trengs. Very Well done :-)

Stor Takk til NKBF dommerne.

Hilsen
Morten Saksvik

Se flere bilder på Facebook: