Ren Utøver og Rent Idrettslag

Denne informasjonen er gjeldende for ALLE klubber i NKBF og ALLE utøvere i klubbene. <br /><br />
Publisert: tirsdag 15. oktober 2019

 

REN UTØVER & RENT IDRETTSLAG

 

Gjør din klubb til Rent Idrettslag og gjør alle dine utøvere til Rene Utøvere, enkle tiltak for å bevisstgjøre og forebygge. Ikke minst, i et marked med stor konkurranse, la dette blir et konkurransefortrinn for din klubb.

For de klubber som driver med forskjellige kampidretter, vær bevisst dette for alle enten de er med i særforbunds organiserte aktiviteter eller ikke.

 

 

REN UTØVER

Be dine coacher og utøvere ta testen i linken nedenfor og la klubben din få et kvalitetsstempel som forteller at din klubb ønsker en ren idrett og som et signal på retterferdighet og fair play.

Alle ledere og trener burde ta Ren Utøver nettopp for å være den rådgiveren dere burde være – unngå slurv og unngå potensielt juks. 

Alle aktive utøvere burde ta Ren Utøver nettopp for å være bevisst og for å ta ansvar – det er hver utøvers ansvar å være «ren».

Skriv ut diplomen, heng den opp og vær stolt.

  1. Bli Ren Utøver http://www.renutover.no/
  2. Lurer du på noe om hva som er på dopinglisten? - Alt om Dopinglisten her https://antidoping.no/regler/dopinglisten/

 

 

RENT IDRETTSLAG

Gå inn på linken og se hva som skal til for å bli et rent idrettslag. Det er ikke vanskelig. Ta ansvar, vær stolt av det og bruk det som et konkurransefortrinn. La kickboxing være best.

  1. Bli Ren Klubb http://www.rentidrettslag.no/

 

 

FORSIKRINGSLISENS I NKBF

For ordens skyld ønsker NKBF å nevne at vår forsikringslisens/kamplisens kun er gjeldende for NKBF registrert aktivitet. Forsikringen gjelder ikke om skade oppstår i andre idretter. Ved skade og om det fremkommer at skaden kan være forårsaket av trening eller kampvirksomhet i andre kampidretter, vil lisensen opphøre eller forringes.

 

 

Hilsen NKBF som selvfølgelig er et Rent Særforbund