Paulsbyen i gullmodus

WORLD CUP ITALIA: Robert Paulsbyen viste gullform i Italia i dag. Han og tre av de norske jentene er i finaler i Bestfighter.
Publisert: søndag 08. juni 2014

Paulsbyen i -91 kg. møtte knalltøffe Islam Mutaliev fra Russland i dagens semifinale. Oppgjøret ble tøft, men nordmannen viste styrke og styrte kampen fra start til slutt og vant komfortabelt 3-0. Med sin solide erfaring klarte Robert Paulsbyen å temme russeren som hele tiden var på jakt etter å få inn slagseriene sine. Istedet var Robert hele tiden det likke hakket foran, og var usedvanlig sterk med solide spark i dagens oppgjør.

Landslagsfighterne fikk tøff motstand i dag, og etter flere jevne og tette oppgjør var det kun Birgit Reitan Øksnes som stod igjen med finaleplass i -70 kg. Hun var sterk da hun møtte Liudmila Novikova fra Russland. Det er sjelden vi ser russiske coacher innser et nederlag, men i dag stoppet de selv kampen etter andre runde da Øksnes nærmest kjørte over russeren i de to rundene kampen varte.

Tønsberg Kickboxing har kjempet bra i Italia denne helgen, og Kjell Moens jenter, Ina Marie Valmestadrød (-48 kg) og Desirée Carlsen gikk begge seirende ut av sine oppgjør og er klare for finaler søndag. Ina møtte Anjela Hakimzanova fra Russland og etter 3 tette runder stod det helt likt på dommeravgjørelsen. Ina hadde allikevel gjort nok til å fortjene seieren, og møter nok en russer i finalen.

Desirée Carlsen møtte Julie Oterholt fra Fighter, og trakk det lengste strået i dette helnorske oppgjøret. Søndag venter en hardtslående polakk i finalen.

Alt i alt en tøff dag for Norge hvor marginene ikke var helt på vår side.

Se bildeoppdateringer på Kickboxing.no/live.