Ny Ungdoms og Junior Koordinator

Maria Sjåvik blir en viktig brikke for NKBF fremover.
Publisert: tirsdag 19. mars 2024

Maria Sjåvik fra Tromsø Kampsportklubb er fra mars 2024 engasjert som ny Ungdoms og Junior Koordinator i NKBF. Hun vil jobbe videre med denne målgruppen spesielt og for å sette utvikling og satsing i system og hun vil kommunisere med klubber og utøvere. En videre plan for hennes arbeide legges tilrette i disse dager og da i samarbeid med landslaget spesielt. 

 

Noen ord fra Maria selv:

Jeg ble en del av kickboksing "familien" i Norge i 2000, da jeg begynte å trene kickboksing. Fra 2004 har jeg vært instruktør i klubben i Tromsø i tillegg til å trene selv, og har fått bidratt til sportslig utvikling hos både barn, ungdom og voksne. 

 

Jeg er utdannet barnehagelærer med en master i utdanningsledelse. Jeg har jobbet som styrer i barnehage i ca. 20 år, men har de siste tre årene jobbet som seniorrådgiver på oppvekst- og barnevernsavdelingen hos Statsforvalteren i Troms og Finnmark.  Jeg har barnetrener-utdanning gjennom barneløftet i NKBF og har både trener 1 og trener 2 utdanning, samt dommerkurs. 

 

Jeg er opptatt av inkludering og at barn og ungdom skal få gode opplevelser både sportslig og sosialt gjennom idrett. Jeg ønsker at flere barn og unge skal finne veien til den fine sporten vår, uansett om de bare vil trene for å ha det gøy sammen med venner, eller om de har som mål å bli den neste verdensmesteren.  

 

NKBF ønsker Maria lykke til ..... vi gleder oss.