Ny Landslagssjef

Trond Stanghelle er engasjert som ny Landslagssjef.
Publisert: tirsdag 30. mai 2023

Det er med glede å annonsere NKBFs nye landslagssjef. Trond Stanghelle blir engasjert fra 1 juni. Trond er opprinnelig fra Bergen og er 52 år men er bosatt i Asker.

Trond har lang fartstid i vår idrett og har tidligere vært aktiv utøver og startet med kickboxing i 1987. Trond har deltatt i 2 VM og 1 EM og kom til kvartfinalen i alle mesterskapene. Han har gull og sølv i World Cuper. Trond har 4 NM gull i Fullkontakt og Lettkontakt. Fra før er Trond Stanghelle også engasjert i Graderingskomiteen.

 

Trond uttaler «Min sivile jobb er i politiet og jeg var 20 år i Beredskapstroppen og gjennom dette med på å bygge prestasjonsteam. Nå er mitt virke i Kripos som er en annen spydspiss hvor kompetanse og kvalitet er meget viktig. Erfaringen fra mine mange år i kickboxing og fra yrkeslivet vil jeg ta med inn i jobben som landslagssjef. Nå skal jeg være ydmyk i forhold til den utviklingen som har vært og bruke tid på å lytte og være med å bidra til hvordan vi kan fortsette å gjenskape de imponerende resultatene som norsk kickboxing har produsert år etter år. Ikke minst gleder jeg meg til å bli kjent med fagmiljøet på Olympiatoppen. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene i en viktig tid for vår idrett».

 

NKBF President sier «Vi har stor tro på at Trond vil gjør en glitrende jobb og vi gleder oss til en nært samarbeide i årene som kommer».

#combatstore #topten #CraftTeamwearNOR #CraftSportwear

 

NKBF