Ny Landslagssjef

Aun Hunsager Andresen fra Grimstad KBK er ny landslagssjef.
Publisert: mandag 26. august 2019

Det er med glede å introdusere vår nye Landslagssjef, Aun Hunsager Andresen. Han starter sin nye posisjon i løpet av august. Aun er vel relativt kjent i miljøet, både gjennom klubben han representerer, Grimstad KBK, og ikke minst som tidligere utøver i både Point Fighting og i Lettkontakt og der han representerte landslaget i flere mesterskap. Aun har faktisk en VM bronse å skryte av også.

 

Aun har bachelor -og mastergrad fra politihøgskolen og er i dag ansatt i Agder politidistrikt med ansvar for veiledning og vurdering av politistudenter. Han har også vært involvert i utviklingsprosjekter i regi av politihøgskolen

 

Aun vil ha sterk fokus på utvikling av dagens landslagssystem men er også opptatt å bygge en god teamånd i landslaget og med ressursene rundt landslaget. Han vil også øke fokus mot morgendagens utøvere og de mulighetene som ligger der. Vi ser Aun som en type som er systematisk, ryddig, fremoverlent og målorientert person som vi mener kan utvikle vårt landslagsarbeide videre.

 

Vi ønsker Aun lykke til og gleder oss over at Aun er på plass for å videreføre suksessen til våre landslag. Samtidig ønsker vi å uttrykke en stor takk til Felipe Valdes som gjorde en stor og viktig jobb som Sportskoordinator i hele to år og som bistår Aun i overgangen.