Ny Barnekoordinator

Cecilie Løvset er ny Barnekoordinator i NKBF.
Publisert: torsdag 02. juni 2022

Det er en stor glede å presentere en ny Barnekoordinator i NKBF, Cecilie Løvset. Hun bor på Romerike og tilhører Nerokibo Kickboxing og vært aktiv i mange år, også som utøver i Musical Forms. I tillegg har hun gjennomført Barnetrener hos NKBF. Nå skal Cecilie jobbe proaktivt for å skape aktiviteter, tilrettelegge, inspirere og motivere. Dere vil høre fra Cecilie snart.

 

«Jeg elsker kickboksing og har gjort dette siden første gangen jeg testet denne utrolige sporten. Jeg ser på kickboksing som en måte å utvikle en sunn livsstil og mestring gjennom sport. Allsidigheten i sporten og blant menneskene som trener er stor, men dette viser at det er plass til alle innen kickboksing. Samhold, respekt og felleskap er noe som gjør at denne sporten er så spesiell og dette er noe jeg ønsker å lære barn og unge. Barn opplever mestring igjennom sport og ser hvordan man kan utvikle seg igjennom lek og målrettet aktivitet. Man lærer å respektere hverandre og gi rom. Jeg ønsker å være en støtte til alle klubber, familier og barn som vil jobbe for å utvikle sin satsning på barn. Alle som er nysgjerrige på hvordan barn kan ta del i det magiske ved kickboksing skal finne en sparringspartner i meg.

Barn trenger gode rollemodeller som bidrar til å trekke frem alle gode sider ved dem slik at de kan skinne. Positive voksne som skaper glede og trygghet. Klarer vi å skape dette rommet under trening bygger vi trygge relasjoner som vil hjelpe barna å blomstre. 

 

NKBF jobber aktivt og for å skape gode og trygge rammer for at barn kan utvikle seg innen kickboksingen. Forbundet satser mye på barn og unge, noe som gjør at fler foreldre åpner seg for å sende sine barn til kampsport. Kickboksing er som en stor familie der det er rom for alle og alle er velkomne»

 

Cecilie kan treffes på barnekoordinator@kickboxing.no