NM i Trondheim

NM er endelig klarlagt og blir arrangert i Ladehallen i Trondheim 13-15 oktober.
Publisert: søndag 12. mars 2023

Arrangør blir Akademiet Kickboxing og Bokseklubb. Mer informasjon om arrangementet kommer og blir lagt ut under arrangementet på Terminliste.

 

Akademiet Kickboxing og Bokseklubb setter atter en gang kickboxingen på kartet i Trondheim , nå ved å arrangere Norgesmesterskap innen kickboxing for junior og senior. 

Akademiet har til tross for sin unge alder som klubb rukket å markere seg på mange arenaer gjennom de siste år, dette kommer av at til tross for å være en ung klubb er det massiv kompetanse innad i klubben, med drivere som til sammen har mange hundre års erfaring fra forskjellige kampsporter - og ikke minst en bred kompetanse fra livet utenfor idretten. Innad i klubb finner du alle profesjoner samt et utall yrker og disse ferdigheter og ressurser dras inn i klubbdriften.

Akademiet har satt sitt preg på idretten i Trondheim blant annet ved å fokusere på likeverd, intergrering og idrettsglede, noe som gjør til at blant samarbeidsparter finner en både offentlige instanser og private organisasjoner.