NKBF og Top Ten - Ny avtale

NKBF har signert avtale med ny eksklusiv partner i Norge, Be Cool
Publisert: fredag 21. desember 2018

NKBF har signert avtale med Be Cool

 

Som dere vet har NKBF en avtale med Top Ten. Dette er en tre-parts avtale der partene, foruten NKBF, er Budoland International, altså produsenten av Top Ten, og en norsk distributør. Frem til i dag har den norske distributøren vært Budoland Norge (Xtreme Sport) som har hatt enerett i Norge på Top Ten.

Nå har Budoland avsluttet denne avtalen og derav har også NKBF terminert dette samarbeidet. Det er derfor gledelig å meddele at NKBF har signert avtale med Be Cool som er ny eksklusiv distributør i Norge.

NKBF regner med et fruktbart samarbeid der vi nå har fått på plass en dynamisk aktør som vil legge energi inn i salg, levering og god service.

 

Be Cool AS med nettbutikken CombatStore.no ble etablert våren 2018 og har allerede etablert seg som en leverandør som leverer kvalitet i alle ledd. Daglig leder Kristin Bjørndal og selskapet har lager og kontor i Slemmestad, 10 minutter unna Asker sentrum.

Som eksklusiv distributør for TOP TEN i Norge og vi er stolte av å kunne være hovedsponsor for NKBF.

Ved å forsyne deg med de beste kvalitetsprodukter, ønsker vi å oppfordre deg til aldri å gi opp kampene, ikke bare i ringen eller på matta, men også å kjempe for lykke, for større muligheter, slåss for deg selv!

Besøk nettbutikken vår, eller les mer om hvem vi er her. Alt om Top Ten produkter her.