NKBF med store bragder i VM

Norske utøvere presterer i særklasse. Etter årets verdensmesterskap er det klart at NKBF kan bokføre seg med hele fire verdensmestere, to sølv og fire bronse.
Publisert: mandag 09. desember 2013

Norge er nå WAKO rangert som det syvende beste landet i verden uansett gren i mesterskapet, og da var det en gren vi ikke deltok i.


Norske utøvere presterer i særklasse. Etter årets verdensmesterskap er det klart at NKBF kan bokføre seg med hele fire verdensmestere, to sølv og fire bronse. Norge er nå WAKO rangert som det syvende beste landet i verden uansett gren i mesterskapet, og da var det en gren vi ikke deltok i.

 


Norske VM medaljer i Tyrkia:

Gull:

Fullkontakt -65 Kg, Cathrine Heggøy Fonnes (Champions Kbk)

Fullkontakt -70 Kg, Birgit Reitan Øksnes (Fighter Kbk)

Fullkontakt -52 Kg, Marielle Vermedal Hansen (Fana Kbk)

Fullkontakt -60 Kg, Thea Therese Næss (Fighter Kbk)Sølv:

Pointfight -50 Kg, Monica Engeset (Bergen Kbk)

Lettkontakt -65 Kg, Madelen Søfteland (Grimstad Kbk)Bronse:

Pointfight -65 Kg, Ina Grindheim (Pointfighter Kbk)

Pointfight -84 Kg Veteran, Tom E Steinsland (Pointfighter Kbk)

Pointfight -89 Kg, Erik Brødreskift (Pointfighter Kbk)

Musical Forms, Inoka Eileen Skjønhaug (Fighter Kbk)Beste Utøver fullkontakt kvinner: Marielle Vermedal Hansen (Fana Kbk)

Beste dommer: Kim Kristoffersen (Tromsø Kbk)

 

 


Selv om det ikke ble medalje på alle så var det fortsatt gode prestasjoner på resten av troppen, det blir spennende å følge dem i fremtiden. Norsk kickboxing er i vinden og det blir lagt merke til, takket være dere alle ...utøvere, trenere, støtteapparat, politikere, familie og venner som stiller opp for hverandre under et hektisk mesterskap.

 

 


Håper det er mange klubbutøvere som blir motivert av dette og satser på å kvalifisere seg til neste års europamesterskap.