Motiverende treningssamling

Kristiansand Kampsportsenter hadde i helgen treningssamling med Morten Saksvik. 42 topp motiverte medlemmer møtte opp til inspirerende og lærerike treningsøkter.
Publisert: onsdag 19. februar 2014

Kickboxinggruppen i Kristiansand så smått begynnt å delta på konkurranser. I den forbindelse hadde de et stort behov for å tilrettelegge for konkurranseinteresserte-utøvere.

- Vi er veldig glade for at NKBF er interessert i å bidra til at klubbene har mulighet til å dra nytte av den kompetansen som finnes i forbundet, i form av sponsing av samling med norges fremste kickboxinginstruktører, forteller en fornøyd klubbleder i Kristiansand, Richard Haye.

I senterets flotte fasiliteter på 1000 kvadratmeter hadde de fem gode økter fra fredag til søndag. Grupper fra 12-14 år + junior og senior parti deltok.

- Vi opplevde Morten som raus med kunnskapen, og stor villighet til å dele om seg med masse positivitet. Tilbakemeldingene fra utøverne har vært ensartet superpositive. Vi har fått masse å jobbe med i lang tid fremover, både individuelt og som klubb, sier Haye til Kickboxing.no.

Saksvik og utøverne fra Kristiansand jobbet med fotarbeid, bevegelse, unnvikelser, finter og drilling av masse kombinasjoner. De avsluttet samlingen der utøverne evaluerte hverandre etter søndagen sparring.

Dette tilbudet er åpent for alle klubber, så dersom du ønsker noe lignende i din klubb, så ta gjerne kontakt med oss så setter vi deg i kontakt med våre dyktige instruktører.

Se bilder fra samlingen: