Moro med barnekick

Kickboxing er ikke kun for de tøffe gutta. NKBF og våre tilknyttede klubber har stadig større fokus på lek, mor og idrettsglede for barn og ungdom.
Publisert: onsdag 08. februar 2017

Både i Tjeldsund og Risør har klubbene stor fokus på barneidrett, og i løpet av den siste uken har NKBF stilt med instruktører i begge klubbene.

Hele 48 deltagere var med når Tjeldsund inviterte forbundsinstruktør Manuel Nordio til samling i helga. De arrangerte en del for alle som satser på lettkontakt, og en del for de aller yngste i klubben.

- Det ble en kjempesamling med utøvere fra Tjeldsund, Øverbygd, Nordreisa, Grimstad og Fighter kbk. Dette var en lettkontakt samling med fokus på å holde riktig avstand til motstanderen, bruk av blitz i angrep og forsvar, spinnkick, øksespark og mange nye øvelser og kombinasjoner. En stor takk til Manuel for svært velforberedte økter, forteller Nina Rødberg til Kickboxing.no.

Nordio kjørte også en lekpreget økt med barnepartiet. Her var det mye smil og latter. Ballonger ble benyttet i øvelser for slag og spark i samarbeid med andre barn. Klyper ble festet i skjorta på barna og de skulle prøve ta motstanderens klyper. Dette er en ypperlig forberedelse for fremtidige pointfighting-utøvere.

Se flere bilder her

Barnekick i Risør

I Risør Kickboxingklubb er det fullt på barnegruppa i klubben. Nylig var barnekick-koordinator Ellen Dahl på besøk i klubben og gldet seg over barneaktiviteten i klubben.

Klikk her for å lese mer om samlingen i Risør.