Meget bra sesong internasjonalt så langt

For en herlig vinter og vårsesong internasjonalt. Dette lover godt før høstens intense mesterskap. Vi er sterke sammen!
Publisert: onsdag 26. juni 2019

En strålende vinter og vår sesong for landslagene våre. Mye gode prestasjoner som har vært en god oppkjøring til en hektisk høst og de kommende mesterskap. Gode resultater før sommeren har jo hatt en tendens ført til glitter og stas i mesterskapene, så la oss håpe at vi fortsetter å gjenskape gode prestasjoner. Herlig å se Raymond, Kristin, Charlotte og Thea med armene i været. Herlig å se at marginene er på Tirill sin side. Gøy å se utviklingen og sterke resultater og prestasjoner til Henry, Truls, Milton, Elmin og Johan.

 

Ikke minst er det inspirerende å se på kommende generasjon som jo leverer. Lisa som feier inn medaljer og Martin, Markus, Adrian og Celine som har en stor fremtid, bare for å nevne noen.

 

For senior landslagene våre fra Athens Challenge og til Best Fighter så har vi kassert inn 15 gull, 10 sølv og 7 bronse. I tillegg så har vi alle medaljene til de utenfor landslag og de som deltar i junior kategorier.

 

Vi kan jo mer enn gjerne bruke det som Fotballjentene mener hjelper til mot deres VM suksess - STERKERE SAMMEN. Muligens noen ser på dette som en klisjé og bare tomme ord. Når det er sagt, så mener nå vi i NKBF at nettopp dette er styrken vår når vi preger en individuell idrett som vi gjør. Vi er rett og slett gode på å være sterke som team - Altså sterke sammen! 

 

Vi gleder oss til høsten men før det er det sommer og sol. 

 

Takk til Top Ten og Combat Store som støtter oss og som er med på laget.