Laks med mango og avokadosalat

Publisert: søndag 13. januar 2019

Føler du oss forresten på Instagram? @kick.energy. Her legger vi ut oppskrifter, hva som rører deg av kostholdsforedrag i NKBF og gir deg et innblikk ulike kickboxeres liv.

Kunne du tenke deg å vise frem noe fra din kickboxing hverdag? Hva driver dere med? Hvordan planlegger du trening og hverdag? Hva er det beste du vet å spise? Vil du vise, så send en mail til kosthold@kickboxing.no

Så til laksen,

 
Laks med enkel salat og ris
Laks er enkelt, raskt og smaker godt. Laks er også en god kilde til energi, protein og omega 3. Denne oppskriften krever ikke mange ingredienser og går unna i en fei.

Til 2 personer eller en middag og en lunsj trenger du:

2 fileter laks

1 mango

1 avocado

2 never ruccula

1 ss sesamfrø

1 dl ris (tørr)

Soyasaus eller ponzosaus

Slik gjør du

Varm en tørr stekepanne og ris seasmfrøene til de får litt farge. Legg de så over i en skål du skal lage salaten i.

Kok opp ris som det står på pakken, på 1 dl ris holder stort sett 2 dl vann.

Ha litt olje i en stekepanne og stek fiskefiletene på høyvarme i 3 minutter på hver side.

Del opp mangoen og avocadoen i terninger og ha de i en bolle sammen med sesamførene du har ristet, og noen håndfuller ruccula.

 

Server gjerne med litt soyasaus eller ponzusaus over laksen. Enkelt og nam!