Kostholdsløftet på Norges Cup

Publisert: søndag 10. mars 2019

 

Takk for et hyggelig møte i går! God innsats, med mange gode spørsmål og nyttige tips for å få nok mat og energi igjennom dagen. Vi setter pris på alle de inspirerende møtene, god samtalene og engasjementet deres.

Under helgens Top Ten Norges cup i Bjølsenhallen hadde Kostholdsløftet en stand hvor der ble delt ut enkle mellommåltider som kunne passe mellom skoletimene eller før og etter trening. På standen hadde vi også en konkurranse gående hvor vi ønsket å få et innblikk i hva dere tenker rundt kosthold for en kickboxer og hva dere kunne tenke dere å vite mer om.
Kostholdsløftet sitt fokus er å skape matglede, i et kosthold som har en god balanse i helse, trivsel, energi og som gir deg muligheten til at du kan drive med det du synes er gøy - Kicke ass!

Ta kontakt hvis dere har spørsmål eller om dere har råd og tips dere vil dele! Og ikke minst hvis dere ønsker at Anette (kosthold@kickboxing.no) skal komme til deres klubb for å holde et Spis smart for kickboxere kurs! Hvor du som ungutøverer, du som trener for ungdom eller du som foreldre til kickboxingungdom kan få et innblikk i hvordan et Smart kosthold kan se ut, hvorfor det er viktig og ikke minst hvordan det kan passe inn i hverdagen med skole, aktiviteter og kickboxing.


Ps. følg med, oppskriften på bananpannekakene som ble servert, kommer straks!