Herlig Sommerleir

Herlig vær og entusiastiske trenere ga alle fremmøtte en fin helg i vakre Stavern.
Publisert: tirsdag 25. juni 2019

De over 130 som var tilstede fikk full uttelling. Et stor tropp entusiastiske trenere sto klar til å gi sin kunnskap til alle de fremmøtte. Fra barn til voksne, fra lek til sparring, fra point til full, fra svette til grilling.

 

Takk til alle trener ressursene tilstede som Domenico Mandalari, Irene Puleo, Giuseppe Milazzo, Manuel Nordio, Kian Golpira, Kristin Vollstad, Robert Paulsbyen, Ellen Dahl og Johan Hjelmervik.

 

Barnetrenerene fra NKBF sin Barnetrener utdanning hadde sin eksamen under sommerleiren og e som deltok var fra klubbene: Vestby, Fighter, Horten, Tromsø, Øverbygd og Nordreisa.

 

På lørdag var det som vanlig gradering og der 3 utøvere gikk opp til forskjellige kategorier av Brunt Belte. Tilstede fra Graderingskomiteen var Geir Magne Søfteland, Mette Solli og Tonje Sørlie.

 

Marielle Kongsvold og Jonas Samane fra kostholdsløftet, holdt stand med informasjon rundt kosthold og idrett, fokus på matglede. Sto for frukt, smoothie, deilige vafler og gode samtaler.

 

Kolding Kickboxing klubb fra Danmark var tilstede og vi tror flere dansker vil finne det nyttig å delta fremover. Takk Henrik for at du kom med en entusiastisk gjeng.

 

Samlingen var som vanlig nyttig på alle måter og spesielt siden den har en så vidt sosial faktor og med mye lek og gøy. Foruten trening, ønsker vi å utvide denne sommerleiren neste år der vi ønsker å benytte muligheten for å engasjere flere klubber og se på muligheten til også å ha Klubbutviklings tiltak. Hold av 19-21 juni.

 

Sist men ikke minst takk til Anette Sexe, Per Ringsby og Stein Eriksen som har gjort en stor jobb med å koordinere sommerleiren.  

 

Takk til alle for en ny minneverdig sommerleir i Stavern.