Felipe Valdes Sportskoordinator i NKBF

Felipe Valdes ny Sportskoordinator med oppstart 1 juli.
Publisert: tirsdag 20. juni 2017

Det er en glede å informere om at vi nå har gjort en avtale med Felipe Valdes som Sportskoordinator i NKBF. Vi søkte etter en Sports sjef men vi har i etterkant og i forhandlingen endret litt av oppgavene samt tydeliggjort tittelen. Uavhengig av tittelnavn så tror vi har Felipe er rett person i denne rollen. Han har en lang erfaring i vår idrett, har god kunnskap om trening og prestasjon. Samtidig må vi gi Felipe rom til å vokse seg inn i og utvikle rollen.

Foreløpig går vi nå bort fra en ren Landslagssjef stilling og rollen blir likestilt med landslagstrenere. Det kommer til å være fokus på overføring mellom topp og bredde og vi ser et stort potensiale i denne type rolle. Det har vært en god og nyttig prosess der vi har kommet frem til både avgrensninger samt ansvar. Stillingen vil har et stort arbeidsfelt, men nå skal vi gi Felipe mulighet til å forme stillingen og arbeidet selv, både ift landslaget og ift erfaringsoverføringen til bredden. Jeg tror Felipe vil være et godt tilskudd til vårt team av gode ressurser og ønsker Felipe lykke til. Han vil nå ta nødvendige samkjøring med hhv landslagsteamet og med Utdanning/utvikling.

Stillingens arbeidsområde er å administrere og koordinere landslaget og aktiviteter. Han skal være en pådriver for å tilrettelegge for og stimulere til åpne landslagssamlinger med unge utøvere og klubbtrenere. Han vil jobbe med kommunikasjon med klubber med det mål å øke kompetansen på faglig utvikling innenfor våre disipliner. Vi regner også med oppsøkende virksomhet og mye kontakt generelt sett, sider Generalsekretær Espen Lund

«Først og fremst ønsker jeg å takke samtlige for tilliten deres for å gi meg sportskoordinator stillingen i NKBF. Stillingen har et stort arbeidsfelt og jeg ser fram til å forme stillingen og arbeidet jeg skal gjøre sammen med landslagstrenerne, talentkoordinatorene og styret i NKBF.  Kickboxing står veldig høyt i mine verdier i livet og jeg har mine visjoner for hvordan vi sammen kan øke medlemsmassen i kickboxing Norge, øke aktivitet i ulike kampgrener, få fram nye talenter, øke kompetanse i trenerrollen, forme nye utviklingstrapper i kickboxing Norge, tilrettelegge/koordinere for landslagene slik at trenerne kan konsentrere seg om utøverne og ikke minst kommunisere og informere på best mulig måte til alle klubber», sier Felipe.