Europamester Birgit Øksnes og Thea Næss

Nok en gang ble de gullvinnere. Birgit Reitan Øksnes og Thea Therese Vingmark Næss er igjen europamestere i kickboxing.
Publisert: fredag 25. november 2016

Tekst/foto: Per A. Ringsby

Overlegen seier til Øksnes

Birgit Reiten Øksnes (Norge) vs Karolina Dziedzic (Polen). Birgit R Øksnes er Europamester i Kickboksing. Etter en maktdemonstrasjon levnet hun ingen sjanse til polakken. 

Avgjort i siste sekund

Thea Therese Vingmark Næss (Norge) vs Tennesse Randall (Storbritannia). Thea Therese V Næss er Europamester i Kickboksing. Nok en gang viser Thea at dette er hennes arena. Det ble en superkamp mellom de to sultne utøverne, her var det mye som skulle ut. Den 18 årige brittiske motstanderen overrasket stort og gav Thea kamp helt til siste sekund, og det var faktisk da det ble avgjor. Dette var en svært spennende kamp!

Generelt
Norges Kickboksing Forbund (NKBF) er et Særforbund i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF). Norge er en av verdens beste nasjoner. Norges Kickboxing Forbund samarbeider med Olympiatoppen.
EM 2016 Arrangeres i Loutraki, Hellas i perioden 22.- 26. november. Hallen hvor mesterskapet gjennomføres er Galanopoulos Stadium.  Norges Kickboksing Forbund (NKBF) deltar med 15 utøvere i grenene, Pointfighting og Fullkontakt. 33 nasjoner deltar i EM og totalt er det med 620 utøvere. EM og VM arrangeres annet hvert år. WAKO (World Association of Kickboxing Organizations) er arrangør av mesterskapet.

------------------------------------------------------------------------
Kontakt: Landslagssjef Gjermund Nesland  411 04 819
Landslagstrener Daimi Akin 905 18 861
------------------------------------------------------------------------