Barnetrening og erfaringsutveksling om barnekick

Lørdag 18.2 blir det både trening for barn, og mulighet for å høre landslagstrener i pointfighting, Gianpaolo Calajo, fortelle om hvordan man kan bygge opp barnekickboxing i klubben. Vi ønsker klubbledere, trenere velkommen til å høre på Gianpaolo, som i tillegg til å ha vært norsk landslagstrener i Point Fight i en årrekke, også har bygget opp et stort kickboxingsenter for barn i Italia.
Publisert: mandag 13. februar 2017

Barnetrening

Lørdag 18.2 kl 13-1430 blir det åpen barnetrening for alle barn mellom 5-12 år under NC i Bjølsenhallen. Treningen vil foregå på et eget rom (bordtennisrommet).

Instruktører:
Landslagstrener i Point Fight og barnetrener i en årrekke, Gianpaolo Calajo og Anette Sexe, som har lang erfaring som barnetrener og ansvarlig for Musical Forms. Ellen Dahl, barnekoordinator, vil også bistå.

Treningen passer for alle barn, uavhengig av nivå. Det er fokus på lek og kickboxingøvelser spesielt rettet mot Point Fight og Musical Forms.

Trenere og foreldre er velkomne til å se på!

Påmelding til ellen@kickboxing.no innen torsdag 16.2, eller ved fremmøte. Samlingen er åpen for alle barn og gratis. Det er ønskelig med påmelding innen fristen for å kunne dele inn i grupper etter alder, men det er også mulig å melde seg på ved fremmøte.

Dette blir garantert en morsom, lærerik og motiverende økt for alle barn!

Erfaringsutveksling og info om hvordan bygge opp barneparti med Gianpaolo Calajo

Tid: Lørdag 18.2 kl 1500-1530
Sted: Bjølsenhallen, Bordtennisrommet
Målgruppe: Alle klubbledere, barneidrettsansvarlige i klubbene og trenere

Innhold:
Gianpaolo Calajo har bygget opp et stort og profesjonelt treningsmiljø for barnekickboxing i Italia. Gianpaolo vil dele noen av sine erfaringer og si litt om hvordan norske klubber kan gå frem for å få flere barnemedlemmer. Barnekoordinator Ellen Dahl og utdanningsansvarlig Stein Eriksen vil også være med og si litt om status for «Barneløftet» i Norges Kickboxing Forbund. Det blir mulighet for å stille spørsmål etter presentasjonen.

Dette er en unik mulighet til å la seg inspirere av hvordan Gianpaolo og teamet hans har bygget opp barnekickboxing. Det er åpent for alle og gratis.

Påmelding innen 16.2 til ellen@kickboxing.no