Bananpannekaker til frokost eller trening
Pannekaker er allsidige og kan spises til alle måltider og med det meste til. Små pannekaker passer også perfekt som et lite måltid både før og etter trening, i seg selv eller med pålegg. Raskt og enkelt er det også!
Oppskriften under er søtet med banan, så du har muligheten til å toppe opp energilageret før trening!
Lykke til!
Nok til ca 12 stk små pannekaker. Spiser du eller dere ikke opp alle til frokost kan du pakke inn resten og ta med i treningsbagen.
Du trenger:
Pannekaker
2 dl havregryn
2 egg
0,5 dl hvetemel
1 dl melk
1 moden banan
1 klype salt
1 ts bakepulver eller en klype natron
Ulike tilbehør
Eggerøre
4 egg
1 dl melk eller vann
1 ts oregano
1 klype salt
4 skiver kalkunpålegg
Side snacks
En håndfull cherrytomater
Så mye grønt du vil
Søtt
Syltetøy
Peanøttsmør
Yoghurt
Noen skjeer med vanilje yoghurt
En håndfull med blåbær eller bringebær
Sånn gjør du
Mos bananen og bland inn ingrediensene til pannekakerøra. La røren stå å svelle litt, mens du blander sammen eggerøren.
Stek små pannekaker i en panne på middelsvarme med litt smør. Stek de til det blir gyllen farge på begge sider.
Ønsker du eggerøre til, blander du sammen ingrediensene og steker eggerøren i en panne med litt olje eller smør.
Pannekakene kan servers med eggerøre eller andre pålegg. Gjene sammen med grønnsaker som ruccula, tomater, paprika og agurk.
Velbekomme!