Åpen samling for ungdom

UNGDOM: Lørdag 10. mai holdes åpen talentsamling for all interessert ungdom 13-18 år. Instruktører: Andreas Lødrup, Mette Solli, Ina Grindheim.
Publisert: onsdag 30. april 2014

Plan for åpen talentsamling lørdag 10.5. er klar. Alle ungdommer i alderen 13-19 år som vil satse kan delta. Det stilles ikke krav til ferdighetsnivå for å delta. Benytt muligheten til å la dine unge utøvere få møte likesinnede fra andre klubber!

Sted

Lokaler til Larvik Kampsportklubb: Ahlefeldts gate 1, 3262 Larvik (https://maps.google.no/maps?t=m&ll=59.0470018,10.0431971&z=15&q=Ahlefeldts+gate+1&output=classic&dg=ntvb)

Instruktører

§  Full:          Andreas Lødrup/Morten Saksvik

§  Point:        Ina Grindheim/Ida Abrahamsen

§  Teori:       Andreas Lødrup

Plan for dagen

1100    Oppmøte/registrering/felles info

1130    Trening full og point for seg

1330    Felles gratis lunsj

1415    Felles teori – erfaringer fra en verdensmester (Andreas Lødrup)

1530    Trening full og point for seg

1730    Oppsummering/evaluering

Påmelding

utdanning@kickboxing.no

Litt om talentsamlinger i NKBF
Talentsamlingen inngår i et prosjekt NKBF har startet for å hjelpe unge utøvere som vil satse til å komme på høyt nivå. Noen av de beste trenerne vil sammen jobbe mot et langsiktig mål om å få frem unge norske kickboksingtalenter. Med et talent menes her en utøver som har de fysiske og mentale ferdighetene til å nå langt i kickboksing, samt viljen til å trene hardt og målrettet.

Alle utøvere mellom 13 og 19 år som vil satse kan delta på forbundets åpne talentsamlinger! Utvikling skjer først og fremst i klubbene der den daglige treningen gjennomføres. Med dette tilbudet får utøvere og trenere også et tilbud utover klubbmiljøet. Alle trenere, ledere og foreldre er hjertelig velkomne!

Utøvere som deltar på åpne samlinger har mulighet til å bli invitert med trener til egen samling på Toppidrettssenteret i Oslo. Det vil jevnlig holdes åpne og lukkede samlinger. På talentsamlingene blir det masse trening, samtaler, inspirasjon og ikke minst møter deltakerne likesinnede fra andre klubber!