Aktivitetsplan for landslaget i 2020

Nyttig informasjon fra landslaget for sesongen 2020.
Publisert: mandag 27. januar 2020

I fullkontakt vil det gjennomføres to åpne samlinger henholdsvis i februar og Juni her hjemme. I tillegg vil treningssamlingen i Tyrkia være åpen. Etter at uttaket til EM er klart, så vil utøverne som blir tatt ut utenfor landslag inkluderes på de siste samlingene før mesterskapet. 

 

I pointfight vil alle samlingene  her hjemme være åpne for flere enn de to faste på landslaget. Vi ønsker imidlertid en god dialog med klubbene om hvilke utøvere som vil ha glede av disse samlingene. Det vil stilles høyere forventinger til utøverne her enn på de ordinære talentsamlingene. Alle utøvere som har søkt om kvalifisering til VM for ungdom/junior bør delta på minst en av de tre samlingene som er satt opp før NM. 

 

I forbindelse med avvikling av sommerleiren fra 19-21 Juni vil det også avholdes en 6 dagers treningsleir fra 19-24 Juni som blir obligatorisk for utøvere som er tatt ut til VM for ungdom/Junior. På denne samlingen ønsker vi oss god deltakelse fra hele landet, og eventuelt fra utandet. Håpet er at denne "nyskapningen" skal trekke flere til Stavern, og at vi skal samle utøvere på samme måte som ble gjort i Øverbygd. Landslaget vil også være tilstede i Stavern de første tre dagene.