Aktiv samlingshelg i NKBF

Aktiv helg med ungdomssamling i disiplinen K1 i sør, og samling for barn og ungdom/voksen i Kick-Light i nord
Publisert: mandag 08. januar 2024

 

Det har vært gjennomført K1 samling i Oslo med Angel Ruiz og Nickolaj Christensen.19 utøvere fra 5 ulike klubber(Fighter, Ryen, Tønsberg, Sør-Odal og Sangrok) deltok med god innsats. Gjennom øktene øvde utøverne på blokkering, knær, backhand, bokseteknikk, rotasjon, blikk og finter. Det ble to fine økter med utrolig flott ungdom! Det ble også gratis lunsj.

 

I nord var Rares-Stefan Ene og Ole Aleks Daljord Halvorsrød som holdt samling for ungdom og voksne i Kick-Light. Det ble fire økter og svetten silte godt hos flere av deltakerne. Alle fem klubbene i nord deltok på samlinga der Øverbygd kickboxing klubb var fantastisk vertskap.

 

Det var to økter med stretching og skadeforebygging ledet av Marielle Kongsvold i løpet av helgen. Kongsvold og Anette Sexe ledet også flere barneøkter lørdag og søndag. 

 

Det ble muligheter for bading og svømming i bassenget på lørdagen, før pizzakveld på skolen med fremvisning av Idrettsgallaen på storskjerm. Søndag etter Kick-Light økt og barnetrening ble det oppsatte kamper for alle som ønsket det. Det var over 60 som deltok på helgas arrangement i Øverbygd.