2 x sølv til Champions Kickboxingklubb

WORLD CUP: Cathrine Heggøy Fonnes (-65 kg) og Philip Rweyendela (-86 kg) avsluttet dagens World Cup i Ungarn med hver sin sølvmedalje i fullkontakt kickboxing.
Publisert: søndag 18. mai 2014

Cathrine Heggøy Fonnes fra Bergen og Champions Kickboxing møtte østerrikske Nicole Trimmel i et nytt oppgjør i verdensklasse. Det var en jevn og tøff kamp som en sulten og revansjelysten Trimmel til slutt klarte å dra i havn. Disse to vil antageligvis møtes igjen om knappe tre uker i World Cup i Italia.

Philip Rweyendela fra samme klubb møtte årets vinner av 8 Star Tournament i dagens finale. Den polske utøveren skulle vise seg å være en tøff og vanskelig nøtt å knekke. Kampen er jevn, men da tiden er ute har Polen vunnet knepent på poeng.

Junior 2-utøver Sindre Eilertsen fra Champions kickboxingklubb møtte Slovakia i sin semifinale og taper knepent med dommersifrene 2-1. Sindre gjør en bra kamp og viser at han presterer bra selv om han nå prøvde seg i en tyngre vektklasse, -67kg.

Geir Ove Liabø fra Champions Kickboxingklubb tapte mot Kasakhstan i semifinalen.

Cedric Escames fra Bergen kicboxingklubb går en jevn kamp mot Ungarn, en kamp som er tett og kan bekke begge veier, men må til slutt se seg slåptt etter en jevn kamp.

Junior 1-utøveren Andreas Eggan går en flott teknisk kamp mot Ungarn i low kick. Dette er en ny kategori for Andreas, men det var ingen synlige tegn til at Andreas var fersk i denne stilarten. Sett gjennom norske øyner vant Andreas denne kampen, men dommerne var ikke enige i dette og dømte 2-1 i favør Ungarn.

Leif Tore Xe kjempet seg til bronse kick light, mens Roy Wischmann tar med seg en bronse hjem fra Ungarn i low kick etter en sterk innledning med KO-seier i innledende kamp og tap i semifinalen.

Etter turneringen står Norge igjen med 7 medaljer der 2 er sølv og 5 bronse:

  • Cathrine H. Fonnes - sølv FC
  • Philip Rweyendela - sølv FC
  • Sindre Eilertsen - bronse FC jr.2
  • Geir Ove Liabø - bronse FC
  • Roy Wischmann - bronse Low kick
  • Cedric Escames - bronse FC
  • Andreas Eggan - bronse Low kick jr.1
  • Leif Tore Xe - bronse kick light