Gullrush for norsk kickboxing

GULL: Det har vært en travel helg for norsk kickboxing. Fem gull ble hentet hjem fra Belgia og Danmark denne helgen.
Publisert: mandag 29. september 2014

Ina Grindheim (-60 kg.) fra Pointfighter og Monica Engeset (-50 kg.) fra Bergen Kickboxingklubb reiste til Flanders Open i Belgia. Stevnet er et approbert stevne, og er med i vurderingen til EM i Kickboxing i november. Begge jentene innfridde og gikk helt til topps i hver sin klasse. Ina tok finaleseier over Evita Viltanoti fra Hellas, mens Monica beseieret Joyce Poppe fra Belgia i sin finale.

Ina Grindheim gikk til topps i -60 kg- i Flanders Open (Arkivfoto: Vidar Markussen)

Bestemannspris

I Nordic Open i København ble Roy Wishmann fra Bergen Kickboxingklubb kåret til turneringens beste K1-fighter etter å ha tatt gull i -71 kg. Han møtte Younes Sadi fra Danmark i tøft innledende oppgjør som bergenseren avgjorde med en spinning backfist og KO i tredje runde.

Roy Wishmann, til venstre, ble beste K1-fighter under Nordic Open (Foto: Privat).

I finalen møtte han svenske Daniel Möller. Også denne kampen vinner Wishmann på KO etter en høyre hook allerede i første runde. En sterk EM-søknad for veteranen fra Bergen, ifølge klubbtrener Bård Trones.

Gull til Berg Andersen

I samme turnering gikk Charlotte Berg Andersen (bildet) fra Champoins Kickboxingklubb til topps i -60 kg. fullkontakt. Dette er en klasse høyere enn hun vanligvis går i, men det hindret ikke Charlotte. Kampen ble stoppet etter andre runde og gull til Champions.

Pernille Bure Karlsen fra Fighter Kickboxingklubb tok gull i lettkontakt i Nordic Open.