Meny - Kickboxing.no

Sommersamling 2015

Barnekick - Unge talenter - Ressurssamling - Gradering


NKBF inviterer i år til forbundssamling i Stavern med flotte treningstilbud til barn og ungdom. I tillegg ønsker vi alle interesserte velkommen til foredrag og utviklingssamlinger med fokus på utviklig av Kickboxing i Norge på både klubb- og forbundsnivå. Møt opp og vær med på å påvirke fremtiden til Kickboxing i Norge. Alle samlingene er gratis, og det er mulighet for overnatting for alle som ønsker. Les mer nedenfor og meld dere på!


 

BarneKick

Alle barn i alderen 5-13 år er hjertelig velkommen til morsom trening. De trenger ingen erfaring fra før! Vi deler inn i grupper etter erfaring og alder! Dette er økter som klubbtrenere også bør følge med på. Her blir det mange gode metoder og alternative øvelser. Hovedinstruktør er landslagstrener Gianpaolo Calajo, han er mannen bak Aikya konseptet og har en unik forståelse for barneaktivitet og kampsport. Med seg har han mange gode hjelpere.
Klikk her for mer info om BarneKick


Talentsamling

Alle i alderen 13-19 år er hjertelig velkommen til åpen talentsamling. Vi deler inn i Full/Lettkontakt og Pointfighting. Hovedinstruktør er Mette Solli, Andreas Lødrup, Ida Abrahamsen og Tonje Sørlie.
Klikk her for mer info om talentsamlingene


Ressurssamling

Samling for alle som vil, enten du er politiker, leder, komitemedlem, klubbleder eller et generelt interessert medlem. Din stemme er viktig for fellesskapet. Vi setter av helgen for å løfte fellesskapet og framtiden til NKBF. Din stemme er viktig!
Klikk her for mer info om ressurssamlingen

Timeplan:

Fredag

Lørdag

Søndag