Meny - Kickboxing.no

Andreas Lødrup ny forbundslege

  • Andreas Lødrup ny forbundslege
    FORBUNDSLEGE: Andreas Lødrup er NKBFs nye forbundslege. (Foto: Kenneth Bruun)

Vår forbundslege siden 2007, Faisal Butt, har hatt ønske om å trekke seg på grunn av stort arbeidspress. NKBF takker for et flott samarbeid og ønsker en av våre mest meritterte utøvere, Andreas Lødrup, velkommen som ny forbundslege.

Kenneth Bruun / Publisert: onsdag 15. april 2015

Faisal Butt
Faisal Butt har vært tilknyttet NKBF som forbundslege siden 2007. Nå overlater han vervet til Andreas Lødrup. (Foto: Ole Oddvar Wiik)


Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

- Jeg har hatt noen samtaler med Andreas Lødrup nå, og han er klar for oppgaven som Forbundslege i NKBF. Andreas er jo tidligere topputøver og verdensmester i full kontakt. Han skal nå begynne i spesialisering innen kirurgi når han kommer hjem fra pappaperm i Firenze i midten av mai, forteller en fornløyd leder for helsekomitéen, Eirik Gundersen.

Lødrup ble også i fjor medlem i WAKO sin medical comittee, så alt burde ligge til rette for at du får en solid arvtaker for Faisal Butt.

Faisal synes selv det er synd å slutte, men et stort arbeidspress er grunnen til avgjørelsen.

- Jeg jobber nå som seksjonsoverlege på ortopedisk avd, og det har virkelig vært mye å holde styr på. Arbeidet i Helsekomiteen og som Forbundslege, er dessverre blitt nedprioritert, noe som er litt synd da det skjer mye på denne fronten for tiden, foteller Faisal.

NKBF takker for et flott samarbeid gjennom mange år, og ønsker han lykke til videre.


comments powered by Disqus