Meny - Kickboxing.no

Landslaget klar for Irish Open

  • Landslaget klar for Irish Open
    ÅPEN SAMLING: Landslaget inviterte til åpen samling sist helg. (Foto: Per Ringsby)
  • Landslaget klar for Irish Open

Med noen få unntak er det norske landslaget klar for Irish Open - verdens største kickboxing-turnering.

Kenneth Bruun / Publisert: onsdag 4. mars 2015

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Irish Open går av stabelen 6-8 mars med flere av verdens beste fightere innen Point-, lett-, fullkontakt og Musical Forms. Våre norske landslagstropper hadde samling i Oslo sist helg, og stiller med stort mannskap til turneringen som trekker 3-4000 deltagere fra hele verden.

- Med unntak av noen få skader, er både pointfighterne og fullkontaktutøverne våre klare for å prestere i Irland kommende helg, forteller landslagstrener Daimi Akin.

Landslaget inviterte til åpen samling i Oslo sist helg, og fightere fra landet rundt i både junior- og seniorklassene bød på gode sparringsrunder.

- Ja, dette var en vellykket samling og spesielt hyggelig å se at så mange juniorer møtte opp. Dette tyder bra for fremtiden, forteller Akin.

Med noen få unntak, stiller hele det norske landslaget i Irland kommende helg. Et par av favorittene, Thea Therese Vingmark Næss og Cathrine Fonnes stiller ikke grunnet sykdom og skade. I tillegg har Marielle Kongsvold fortsatt litt problemer med en nakkeskade, samt at Eirik Rafn Hansen pådro seg ribbensbrudd under helgens samling.

Det er ikke kun landslaget som stiller i Irland. Med mange forskjellige klasser fordelt både på alders- og belteklasser, så er turneringen et yndet sted for fightere på alle nivåer. Mange norske klubber er på plass, og med stor aktivitet på 15 matter og en ring, skal vi gjøre vårt beste for å holde dere oppdatert under turneringen her på Kickboxing.no og vår Facebook-side.


comments powered by Disqus