Meny - Kickboxing.no

Tidenes yngste fullkontaktfighter

  • Tidenes yngste fullkontaktfighter
    TIDENES YNGSTE: Marlene Farstad Grøttem fra Tjeldsund Kickboxing er tidenes yngste fullkontaktfighter (Foto: Nina Røberg)

En ny helg med kickboxing er over, og i ringen bestod 14 år gamle Marlene Farstad Grøttem gullmerket i kickboxing. Hun er da NKBFs yngste fullkontaktfighter noensinne.

Kenneth Bruun / Publisert: mandag 26. januar 2015

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Tidligere i sesongen bestod jenta fra Tjeldsund Kickboxing bronse- og sølvmerket. Lørdag ble hun den yngste i historien til Norges Kickboxingforbund til å klare gullmerketesten som gjør hun klar for fullkontakt, eller rettere sagt Junior Ringsport, ungdommenes versjon av fullkontakt.

Knockoutloven tillater ikke knockout blant de under 18 år, men testen er allikevel like tøff. 14-åringen selv er veldig fornøyd med helgens prestasjon.

- Jeg trodde jeg måtte være 15 år for å prøve meg på gullmerket, men da det ble klart at jeg kunne prøve meg allerede nå, så gjorde jeg det, forteller Marlene Farstad Grøttem.

12. august fylte hun 14 år, og med helgens gullmerke viser hun at NKBFs satsing på barneidrett allerede begynner å gi resultater.

Se alle resultater fra helgens Norgescupstevne i Tromsø her.


comments powered by Disqus