Meny - Kickboxing.no

Full fokus på barneaktiviteter med oppstart under NC Horten

  • Full fokus på barneaktiviteter med oppstart under NC Horten
    KICKBOXING FOR KIDS: Renate Gundersen (til venstre) og Eirik Gundersen (høyre) inviterer til barneaktiviteter under NC i Horten. (Foto: Kenneth Bruun)

KICKBOXING FOR BARN: Eirik Gundersen har bestemt seg for å legge hanskene på hyllen, og ha full fokus på barneaktiviteter i forbundet fremover. Første mulighet for å bli med på dette flotte opplegget er under Norgescup i Horten 8-9 november - helt gratis!

Kenneth Bruun / Publisert: mandag 27. oktober 2014

NOE DU LURER PÅ?

Ta gjerne kontakt med Eirik Gundersen på tlf: 408 28 280 eller på e-post: eirikg@me.com


Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

- Jeg ønsker nå å bruke min tid på å skape aktivitet som kan appellere til barn innenfor vårt miljø, forteller Eirik Gundersen, som har VM-tittel og uttallige NM-titler å se tilbake på som aktiv pointfigting-utøver.

- Vi er i en pionér-fase som vi er i nå og vi håper på stor oppslutning rundt dette i årene som kommer. Kickboxing er en glimrende idrett, også for barn og unge. Mitt håp er at flere og flere klubber ser verdien av å skape aktivitet for denne gruppen, at det genererer flere medlemmer til klubbene og NKBF, at barneaktivitet og barnekamper (Pointfighting) blir integrert som en fast del av NC og NM, og at det på sikt hever deltagelsen og kvaliteten på ungdom, junior og senior klassene, forteller en engasjert Gundersen til Kickboxing.no.

Han oppforder alle klubber til å legge til rette for deltagelse på den aktivitetene det nå legger opp til, og naturligvis er det barn i geografisk nærområde man kan håpe stiller opp. Når de store jenter og gutter kommer hjem fra EM i Bilbao, er ikke Norges Cup i Horten langt unna.

- Horten er jo midt i smørøyet med en rekke klubber i akseptabel kjørbar avstand. Jeg håper derfor at dere snarest går i gang med å legge til rette for at flest mulig barn blir med på aktiviteten, sier Eirik.

Aktivitetene er for alle barn i alderen ca 6-13 år, også de som ikke pr dags dato er medlem av noe klubb.

- Som dere ser av programmet nedenfor kan alle være med uansett nivå. Jeg setter stor pris på en tilbakemelding fra dem som vil benytte seg av tilbudet og vil understreke at aktivitetene er GRATIS, avslutter Gundersen.

Her er programmet for NC i Horten 8-9 ovember

Lørdag 8 nov.
 

Hva
 

For hvem – Barn ca. 6-13 år.
NB: Man trenger ikke være medlem i en klubb for å være med på barneaktiviteten!

1100-1200

Musical Forms

For barn som ikke har prøvd før.

1230-1330

Kickboxing, Lek, Teknikk, Forståelse, Pointfighting

Økt 1 for barn som ikke har eget beskyttelsesutstyr.

 

1400-1500

Musical Forms

For barn som har prøvd før. NB: de som var med på første økt er kvalifisert. 

1530-1700

Pointfighting, Sparring, Forståelse, Kamper

Økt 1 for barn som har eget beskyttelsesutstyr og/eller har lyst til å prøve seg på sparring/kamper. (NB: Vi har låneutstyr)

Søndag 9 nov.

 

 

1100-1200

Kickboxing, Lek, Teknikk, Forståelse, Pointfighting

Økt 2 for barn som ikke har eget beskyttelsesutstyr. Teknisk /grunnleggende forståelse / sparring for dem som vil prøve. (NB: Vi har låneutstyr)

1230-1400

Pointfighting, Sparring, Kamper

Økt 2 for barn som har eget beskyttelsesutstyr og/eller har lyst til å prøve seg på sparring/kamper. (NB: Vi har låneutstyr)


comments powered by Disqus