Meny - Kickboxing.no

WAKO innstilt som fullverdig medlem av IOC

  • WAKO innstilt som fullverdig medlem av IOC
    wediditlogo_v3a

WAKO innstilt av IOC styre som fullverdig medlem av IOC.

Espen Lund / Publisert: torsdag 10. juni 2021

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

WAKO fikk idag bekreftet at IOC styre har akseptert søknaden om full godkjenning i IOC som idrett. Dvs at de vil innstille oss til IOCs årsmøte i juli.. WAKO har vært midlertidig godkjent siden november 2018 og har siden det hatt en lengre prosess med IOC. Endelig søknad ble levert 15 november 2020 og vi har siden det hatt god dialog. 10 juni er en historisk dag og nå begynner vi vår neste etappe, å posisjonere oss for å bli inkludert til fremtidige Ungdoms OL eller OL. Det er dog et langt lerret å bleke, men nå er vi nå i den posisjonen at vi er inkludert nok i den olympiske bevegelse til å starte. WAKO er allerede med i European Games, World Games, Asian Games og Combat Games.

 

Takk til alle fra NKBF som er engasjert i det internasjonale arbeidet og som preger utviklingen av vår idrett -  Daimi Akin, Kim Kristoffersen, Thomas Steenberg, Kristin Vollstad, Andreas Lødrup, Mett Solli,

 

https://olympics.com/ioc/news/ioc-executive-board-proposes-full-recognition-of-six-international-federations

 

Jeg vil benytte anledningen til å gratulere Idrettspresident Berit Kjøll som nytt medlem av styret i European Olympic Committee, EOC. Ikke minst gratulerer til Astrid Urenholdt Jacobsen som nytt IOC medlem og representant for IOC utøverkomite. For en dag!!!

 

 

We did it 😊

 

Bjørnar Sæther


comments powered by Disqus