Meny - Kickboxing.no

Viktig informasjon - Gjenåpning av kickboxing

  • Viktig informasjon - Gjenåpning av kickboxing
    logo-NKBF

Veileder ifm gjenåpning av Kickboxing, Forsikringslisens, Klubbkontingent

Espen Lund / Publisert: mandag 12. oktober 2020

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

 

 

Gjenåpning og smitterverntiltak

Da er dagen kommet da Fase 1 i gjenåpning av kickboxing. I den forbindelse så har NKBF laget et skriv ifm gjenåpning, rett og slett råd ifm smitteverntiltak og som en bistand til dere klubber.

Det er ingen rapportering til NKBF foruten om det skulle skje smitteutbrudd i klubben og da med påfølgende karantene for aktuelle personer. NKBF ønsker en mail rundt dette og om så skulle skje.

Se vedlegg.

 

 

Forsikringslisens (kamplisens)

Som beskrevet i tidligere sendte informasjon så gjelder Fase 1 for de med Forsikringslisens i inneværende sesong. I den forbindelse så har NKBF Styret vedtatt å senke lisens prisen fra kr. 450,- til kr. 250,- ut sesongen. De som ligger i systemet med bestilte lisenser men som ikke er betalt er de to personene nedenfor. Om de fortsatt skal betales, så blir det til ny pris (bestilt 24.1 for Arendal og 5.2 for Haugaland).

 

 

Årskontinget/Klubbkontingent

Det er bestemt av NKBF Styret å senke prisen på årets kontingent med 50% for alle klubbene. Vi måler medlemsantallet basert på idrettsregistreringen men fakturerer kun halvparten. Faktura kommer i løpet av uka.

 

Barn og Unge

Det er normal trening for barn og unge opp til 19 år også. Følg smitteverntiltak som nevnt i vedlegg. Til høyre også generelle smittervernregler fra NIF.

 

Toppidrett

Rapportering utgår og som relevant for de klubbene det angikk. Følg praksis som nevnt i våre smitterverntiltak. 

 

Med sportslig hilsen

Norges Kickboxingforbund

 

Espen Lund

Generalsekretær

+47 419 00 405


comments powered by Disqus