Meny - Kickboxing.no

NKBF og Top Ten - Ny avtale

  • NKBF og Top Ten - Ny avtale
    Espen_Kristin_signering

NKBF har signert avtale med ny eksklusiv partner i Norge, Be Cool

Espen Lund / Publisert: fredag 21. desember 2018

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

NKBF har signert avtale med Be Cool

 

Som dere vet har NKBF en avtale med Top Ten. Dette er en tre-parts avtale der partene, foruten NKBF, er Budoland International, altså produsenten av Top Ten, og en norsk distributør. Frem til i dag har den norske distributøren vært Budoland Norge (Xtreme Sport) som har hatt enerett i Norge på Top Ten.

Nå har Budoland avsluttet denne avtalen og derav har også NKBF terminert dette samarbeidet. Det er derfor gledelig å meddele at NKBF har signert avtale med Be Cool som er ny eksklusiv distributør i Norge.

NKBF regner med et fruktbart samarbeid der vi nå har fått på plass en dynamisk aktør som vil legge energi inn i salg, levering og god service.

 

Be Cool AS med nettbutikken CombatStore.no ble etablert våren 2018 og har allerede etablert seg som en leverandør som leverer kvalitet i alle ledd. Daglig leder Kristin Bjørndal og selskapet har lager og kontor i Slemmestad, 10 minutter unna Asker sentrum.

Som eksklusiv distributør for TOP TEN i Norge og vi er stolte av å kunne være hovedsponsor for NKBF.

Ved å forsyne deg med de beste kvalitetsprodukter, ønsker vi å oppfordre deg til aldri å gi opp kampene, ikke bare i ringen eller på matta, men også å kjempe for lykke, for større muligheter, slåss for deg selv!

Besøk nettbutikken vår, eller les mer om hvem vi er her. Alt om Top Ten produkter her.


comments powered by Disqus